BESTUURLIJK SYMPOSIUM OVER KLIMAATADAPTATIE

24 OKTOBER 2018 | ECI CULTUURFABRIEK ROERMOND

U heeft zich aangemeld voor het symposium Hitte zonder Stress, dat aankomende woensdag 24 oktober plaatsvindt in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Op deze pagina vindt u meer praktische informatie over het symposium.

LOCATIE

ECI Cultuurfabriek | Eci 13 | 6041 MA Roermond

T. 0475-31 71 71

WIFI

In de ECI Cultuurfabriek is een gratis gastennetwerk 'freewifi' aanwezig.

PARKEREN

Rond het ECI-gebouw bevinden zich 250 plekken voor (betaald) parkeren. Een dagkaart kost € 5,-. Wilt u gratis parkeren, dan kan dit op twee locaties: Het parkeerterrein bij de hockeyvelden van Roermondse Hockeyclub Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1C. Van hieruit is het ca. 5 minuten lopen tot de ECI Cultuurfabriek. U kunt ook parkeren op parkeerplaatsen bij Waterschap Limburg, Maria Theresialaan 99 in Roermond. Van hieruit is het 15 tot 20 minuten lopen tot de ECI Cultuurfabriek.

DEELNEMERS PUBLIEKSPRIJS:
OP DEZE ORGANISATIES KUNT U STEMMEN

Als bezoeker van het symposium Hitte zonder Stress bepaalt u wie de winnaar van de publieksprijs wordt en daarmee een innovatiecheque ter waarde van € 15.000,- wint. Hoe? Door tijdens het plenaire programma van het symposium te stemmen met uw telefoon. U heeft de keuze uit meer dan 40 innovaties op het gebied van water, droogte en hittestress. Tijdens de inspiratiemarkt (voorafgaand aan het plenaire programma) kunt u al kennismaken met de innovaties, maar we hebben ook een handig programmaboekje voor u gemaakt. Hierin vindt u - de naam zegt het al - praktische informatie over het programma én alle innovaties die meedingen naar de publieksprijs.

VRAGEN OVER DEZE UITNODIGING? | 088 – 88 90 100 | CONTACT@HITTEZONDERSTRESS.NL | WWW.WATERSCHAPLIMBURG.NL